Nieuws

Jeugd tennis Worldtour Schouwen-Duiveland

De verenigingen van Schouwen-Duiveland willen in het (voor en najaar) de handen in een slaan als het gaat om de jeugd onderling wedstrijdjes te laten spelen. Het zal dan gaan om de aller jongste (rode kindjes) en de groep daar net boven (oranje kindjes). De korte wedstrijdjes zijn erg laagdrempelig en natuurlijk leuk om eens met andere kinderen te tennissen. Dit ter vervanging van de reguliere rode en oranje competitie die via de tennisbond loopt. Het soms ver moeten rijden voor een competitiedag die zo'n 1,5 uur duurde was voor velen een struikelblok. We hopen hiermee de drempel weg te nemen als het gaat om reistijd. En we hopen hiermee de activiteiten voor jeugd tennis een impuls te geven, zowel op het eiland als op de verenigingen. De locaties die deelnemen zijn Scharendijke, Burgh Haamstede, Zierikzee, Nieuwerkerk en Bruinisse. Natuurlijk mogen kinderen van alle andere verenigingen hier ook aan
meedoen, graag zelfs!

Inmiddels zijn alle tijden binnen van de verschillende competities die er gespeeld worden op de verenigingen en we daarom nu de tijden aan jullie kunnen communiceren!

We willen de rode en oranje groepen kinderen op de volgende voorjaars zondagen (7 apr / 14 apr / 12 mei / 19 mei en 26 mei) & najaars zondagen (8 sept / 15 sept / 22 sept / 29 sept / 6 okt) samen laten komen om onderling wat korte wedstrijdjes te laten spelen. Een dag deel zal bij de rode kinderen zo'n uur duren en bij de oranje zo'n 2 uur. Iedere vereniging zal 2 keer aan de beurt zijn om deze groep kinderen te ontvangen. En wel op de volgende data:

VOORJAAR:
LTC ZIERIKZEE 7  april. Rood en Oranje starten tegelijk om 09.30 uur
TV DUIVELAND 14 april. Rood start om: 11.30 u / Oranje start om: 09.30 u.
LTC Bru-Ten 12 mei. Rood start om: 09.30 u / Oranje start om: 10.30 u.
LTC SCHARENDIJKE 19 mei. Rood start om: 11.30 u / Oranje start om: 09.30 u.
TC WESTERSCHOUWEN 26 mei. Rood start om: 09.30 u / Oranje start om: 10.30 u.

NAJAAR: AGENDA VOLGT EIND ZOMERVAKANTIE

(Gelieve zo'n 15 minuten voor de start aanwezig te zijn)

Opgeven kun je via info@activetennis.nl
Sommige kinderen hebben zich al opgegeven bij de vereniging of trainer. Twijfel je of dit goed is doorgekomen, mail ons dan gerust nogmaals! Ook kun je als ouder nog twijfelen of uw kind in rood of oranje mee kan spelen. Hierover kan de trainer of je vereniging een goed advies geven. Ook zullen de verenigingen en tennisschool actief de kinderen blijven benaderen om eens mee te doen aan de Worldtour Schouwen-Duiveland. Ook een vriendje of vriendinnetje is welkom, breng ons hiervan even op de hoogte aub.

Aan deze activiteiten zullen geen kosten verbonden zijn. Een goed humeur en sportief gedrag is voldoende!!!


 

« Terug

» Nieuws archief